LOADING

High Holborn House

London WC1

  • Address: High Holborn, London, WC1
    Client: Prestbury Investment Holdings

    Work has completed on the first phase of the refurbishment of the High Holborn Estate for Prestbury Investment Holdings. BuckleyGrayYeoman are upgrading and modernising the existing buildings whilst creating unique identities for each “House” in the estate. The design approach for High Holborn House looked to reposition this mid-City building to appeal to a broad range of clients. The works included two new receptions, refurbishment of the lifts, stairs, toilets and terrace spaces.

    The main entrance was stripped back to its original brickwork and a new polished screed floor was laid along its 25m length. A series of full height, illuminated steel and glass boxes were installed to one side of the entrance to wash the space with light. A number of small, simple interventions were placed in the main reception space including a brass reception desk, velvet clad seating island and a contemporary brass chandelier.

    Photo Credits: Robin Gautier
back