LOADING

Fred Perry Stratford

Westfield Stratford City

  • Address: Olympic Park, London E20
    Client: Fred Perry

    BuckleyGrayYeoman were asked by Fred Perry to fit-out their new flagship ‘Authentic’ shop in Westfield Stratford City. At the heart of the proposal is a playful anamorphic installation, based on Fred Perry’s laurel logo, which runs through the length of the shop. Formed of numerous internally illuminated ‘leaves’ of varying sizes, customers entering the store momentarily view the complete set of leaves together: this will bring to life the iconic laurel motif. This installation invites customers to walk through the store and create a truly memorable and engaging retail experience.

    Short listed: New London Awards 2013 | World Interiors News Awards 2013 | Design Week Awards 2013 | Retail Week Interiors Awards 2013 | Architect of the Year Awards 2012, Interiors
    Photo Credits: Hufton + Crow
back