LOADING

Forest School

London E17

  • Address: 2 College Place, Snaresbrook, London, E17 3PY
    Client: Forest School

    BuckleyGrayYeoman has completed The Martin Centre for Innovation at Forest School, a leading independent school on the edge of Epping Forest in Walthamstow, London. The 6,500 sq ft two-storey building houses digital teaching and learning facilities alongside flexible education spaces. The Martin Centre is located between two existing buildings – the Cricket Pavilion and the Girls School. Reflecting the predominant material on the campus, the building is constructed of brick at first and second floor levels. BuckleyGrayYeoman has also completed a two-storey extension to the adjacent 1950s preparatory school, providing three classrooms designed for modern teaching standards.

    Short listed: NLA Awards 2015, Education | British Construction Industry Awards 2015, Building Project of the Year | RIBA Awards 2015 | Architect of the Year Awards 2014, Education
    Photo Credits: Hufton + Crow
back