LOADING

Bedales School

Hampshire

  • Address: Steep, Petersfield, Hampshire
    Client: Bedales School

    As part of a limited competition, Bedales School asked BuckleyGrayYeoman to prepare design proposals for the school’s new art and design building. The iconic building forges a strong relationship with the landscape, generating both a ‘formal’ public facing area and a more ‘practical’ outdoor work zone. The building will be enjoyed equally from all sides and, as such, it does not have true ‘front or back’. The physical context suggests a weathered materiality versus a more pristine materiality, the Corten steel panels will appear to be in constant flux because the tone and texture will change with time, resonating with the Arts and Crafts heritage of the site. The new residential accommodation sits as a stand alone pavilion with a strong visual connection to the art and design building.

back