Beak Street wins BCO Regional Award

26 April 2017

‘The Nest’, an 8,611 sq ft commercial workspace on Beak Street in Soho, Central London completed on behalf of LaSalle Investment Management has won the award for Projects up to 1500m2. The retrofit and part new-build revitalise this unique mix of Georgian and warehouse buildings into a modern and stylish development with flexible designed internal and external areas that work in unison with its industrial past.  ‘The Nest’ interior features considered ‘rustic’ tones that compliment the existing brickwork and exposed timber beams, including a diverse material palette such as the ‘Earth Black’ metal feature reception desk and feature vertical tongue and grooved timber wall. BuckleyGrayYeoman’s design allowed for a covered courtyard connection between the existing and new build single core, thus unifying the office spaces both front and rear as a single entity. The thorough retrofit of this much-maligned ensemble of buildings offers high-quality office accommodation in this area of Soho.

back